© Jacques Herb - 2023 Alle rechten voorbehouden
MANUELA-PARTY  in de MEZZ Breda op 21-10-2011
Het was een onvergetelijke, mooie avond!
Een uitverkochte Mezz was op vrijdagavond 21 oktober de locatie voor het vieren van 40 jaar Manuela en de uitreiking van mijn nieuwe CD-Album: “Mijn Levenslied – 40 jaar Manuela”
Of dat al niet redenen genoeg waren voor dit feest was ook mijn “Darling” Diny op deze dag nog eens jarig!
Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken dat jullie zo massaal naar Breda gekomen waren en er voor mij echt een hele mooie onvergetelijke avond van gemaakt hebben!
En natuurlijk nogmaals speciale dank aan de organisatie: Martijn Jas en Pim Cluistra!
Met Sjakie Hendriks, een presentator die het geheel leuk aan elkaar praatte en die het zeker toevertrouwd is deze taak op zich te nemen, ging de avond om 20.30 uur van start!
De avond was 1 groot feest mede ook door de optredens van mijn collega-artiesten: Arie Ribbens, De Deurzakkers, Frank & Mirella en Mark Elbers.
Altijd genieten om deze ras-artiesten aan het werk te zien!
Natuurlijk heb ik zelf een aantal nummers van mijn nieuwste CD-Album gezongen en een aantal internationale nummers en het vertrouwde werk zoals mijn grote hits!
1 van de hoogtepunten was natuurlijk mijn grote hit “MANUELA” te mogen zingen samen met 22 echte Manuela's op de bühne, en hilarisch was het moment waarop al deze Manuela's bij het 3e couplet “zwaargewond” op de grond gingen liggen!
Grote verrassing voor mij was ook de AWARD voor meer als 1.000.000 verkochte geluidsdragers!! Deze kreeg ik overhandig tezamen met mijn nieuwste CD-Album “Mijn Levenslied – 40 jaar Manuela” door Vic v/d Reijt.
Kortom een avond om nooit meer te vergeten!!
Bedankt allemaal!!
Foto’s Manuela party
Klik op de miniatuur voor grotere foto